Luba Uitzendbureau

Medewerker Braadlijn

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Oostzaan
17 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt bij een specialist in wild & gevogelte. In de moderne productiekeuken worden onder andere patés, kant-en-klare maaltijden, gebraden en gerookte specialiteiten bereid. Je werkt met fijne collega?s en er is een gezellige sfeer, iedereen kent elkaar en met elkaar werk je eraan om de beste producten te maken. Als medewerker braadlijn ga je snacks maken zoals kipnuggets, worsten, snitzels, kip cordon bleu en tortilla's. Je gaat ingrediënten mengen in een machine, dit doe je niet alleen voor de afdeling van de braadlijn maar ook voor de productiekeuken. De gerechten zal je gaan garen, uiteindelijk komen deze producten terecht bij diverse groothandels en bij ziekenhuisinstellingen, verzorgingstehuizen en cateringsbedrijven.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in wild en gevogelte. Ze staan bekend om hun kwaliteit en met hun producten kan je de heerlijkste maaltijden maken! Al het vlees komt al dood en schoon aan. Je hoeft dus niet zelf te slachten of schoon te maken. In de moderne productiekeuken worden onder andere patés, kant- en-klaarmaaltijden, gebraden en gerookte specialiteiten bereid. Alle producten die jij klaar zet gaan naar de eigen winkels of gelijk naar de consument zelf. Je werkt met fijne collega's in een informele sfeer, iedereen kent elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau