Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat er voor zorgen dat het magazijn bij jouw nieuwe werkgever tot in de puntjes verzorgd is. Je zorgt dat inkomende goederen goed opgeslagen worden, verzamelt de binnengekomen order en uitgaande goederen maak je verzendklaar. Je zorgt voor het laden en lossen van vrachtverkeer (indien nodig met de heftruck). Natuurlijk verwerk je alles in het systeem zodat de administratie op orde is. Je bent ook verantwoordelijk voor de inkoop van verpakkingsmateriaal en vind het niet erg om af en toe bestellingen naar klanten te brengen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een MKB bedrijf met informele sfeer, waar je evenveel contact hebt met de directie als met de chauffeur of de servicemonteurs. Iedereen heeft een positieve instelling, en is zeer betrokkenheid bij het bedrijf. Hard werken staat natuurlijk bovenaan, maar respect en een goede sfeer op de werkvloer zijn minstens net zo belangrijk. Er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de medewerkers, en als je het allerbeste uit jezelf wil halen, is hier alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau