Luba Uitzendbureau

Callcenter medewerker B2B

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij op zoek naar een flexibele callcenter baan waar je snel terecht kan? Wij zoeken een enthousiaste medewerker die niet bang is om (potentiŽle) klanten op te bellen. Als vertegenwoordiger/callcenter medewerker B2B benader je voor onze klanten zowel nieuwe als bestaande prospects, om afspraken te maken voor de accountmanagers. Je belt bijvoorbeeld monteurs, accountmanagers of buitendienstmedewerkers. Daarnaast verwerk je alle marketing-informatie die uit de gesprekken komt en beheer je de agenda. Alle informatie die jij verzamelt tijdens je telefoongesprek zal je in nauwkeurigheid doorspelen naar de klant van het project waar jij voor belt. De projecten lopen uiteen van het maken van afspraken tot uitnodigingen voor seminars en evenementen. Met jouw skills en goede communicatieve vaardigheden weet jij bij elk belletje een goed gesprekken te hebben met de potentiŽle klant. Je komt te werken in een callcenter waarbij je de vrijheid hebt om je eigen tijden te bepalen met een minimum van 20 uur, maximum 40 uur. De telefoongesprekken die je voert zijn commercieel ingesteld en je probeert voor jouw klant de afspraken te scoren die nodig zijn om jouw target te halen.

In verband met het coronavirus zijn er maximaal 20 werkplekken beschikbaar en wordt er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Tijdens de inwerkperiode zal je ook op kantoor werken. Zodra je zelfstandig aan de slag kan is er de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is een kleinschalig contactcenter met hele goede koffie en een gezellige sfeer. Zij zijn gespecialiseerd in outbound projecten en hebben momenteel veel verschillende projecten lopen. Bevalt jou het ene project niet, dan kan je gewoon op het andere project ingezet worden. Het bedrijf vindt het belangrijkste dat jij het naar je zin hebt en dat je goed uit de verf komt. Houd jij van persoonlijke aandacht binnen een bedrijf en wil je geen nummer zijn, dan zit je hier goed!

De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9:00-17:00 uur. Op vrijdag werk je tot 15.00 uur, want daarna start de vrijdagmiddagborrel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau