Luba Uitzendbureau

Internationaal sales medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Om internationale ambities op het gebied van relatiemanagement, proposities bouwen, marketing/ sales en klantenwerving te realiseren, ondersteun jij op de internationale acquisitie afdeling de export manager. Je bent dagelijks bezig met het verwerken van order- en informatie aanvragen. Je verzamelt de benodigde interne en externe informatie voor het uitwerken van tenders en offertes en verzorgt de margeoverzichten. Je maakt planningen voor projecten en past deze aan indien nodig. Je bent dagelijks bezig met marktonderzoek en je verzorgt de bedrijfs- en productpresentaties. Je ondersteund bij het voorbereiden en bezoeken van relevante beurzen en evenementen en beurzen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is actief in de spoorbranche. De meesten van jouw nieuwe collega?s hebben affiniteit met de omgeving waarin ze werken, met als gevolg dat zij met plezier naar hun werk komen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau