Luba Uitzendbureau

(Leerling) monteur zonnepanelen

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
24 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

's Ochtends om 06:45 uur verzamel je op kantoor en vanuit daar ga jij samen met jouw collega's naar de klus. De opdrachten kunnen zich door heel Nederland bevinden. Hierdoor is er soms veel reistijd dus zorg dat je alles wat jij nodig hebt voor die dag meeneemt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede lunch. Omdat je in vaste teams werkt, is het gezellig maar hard werken tegelijkertijd. Je leert hoe je de panelen plaatst en hoe de elektronische onderdelen gemonteerd worden en werken.

Als (leerling) zonnepanelen monteur ga jij je vooral bezig houden met het opzetten van de steigers, het juist monteren van het bevestigingsmateriaal, het plaatsen van de zonnepanelen, het aansluiten van zonnepanelen en het adviseren en meedenken van de klant. Dit alles doet jij met een glimlach, want je bent tenslotte het visitekaartje van het bedrijf!

Als je nog geen ervaring hebt als zonnepanelen monteur is dit niet een probleem. Je zal altijd op pad gaan met ervaren monteurs aan je zijde, die jou het vak, tot in de puntjes kunnen leren. Een open houding, twee rechterhanden een technische achtergrond en de wil om te leren zijn hierin het allerbelangrijkste.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een erkend installatiebedrijf voor zonnestroomsystemen. Als installateur houden zij zich aan de normen en richtlijnen voor het installeren en onderhouden van zonnepanelensystemen. De werksfeer is informeel en vrij direct. Het is tegelijkertijd een klein familiebedrijf, wat altijd voor elkaar klaar staat en gelooft in hard werken en samen uit, samen thuis.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau