Luba Uitzendbureau

Inkoper

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
30 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inkoper ben jij van begin tot eind betrokken bij een tal van projecten. Het is een team effort want zonder je collega?s krijg je dit niet voor elkaar. Jullie zijn verantwoordelijk voor de inkoop en planning van de materialen. Jij zorgt ervoor dat klanten materialen tijdig ontvangen, zodat projecten kunnen doorlopen. Hiervoor voer jij inkooporders in en blijf jij in contact met leveranciers en klanten over de uitlevering. Het gaat allemaal om deadlines halen. Heeft het project vertraging? Dan schakel jij over een nieuwe leverdatum. Mocht er juist te laat geleverd worden, dan ben jij degene die deze problemen oplost en escalaties daarmee voorkomt. Ook informeer jij de leveranciers over de juiste transportwijze. Dit is uiteraard afhankelijk van een nationale of internationale zending.

Je zit hier goed op je plek als je vooruit kan denken en tijdig ingrijpt als je problemen voorziet. Daarbij ben jij een ster in netwerken, jij houdt zowel je leveranciers als je klanten op de hoogte en tevreden. Hiervoor schakel je ook in het Engels. Als je daarbij ook nog technische affiniteit hebt, dan komt het helemaal goed!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is wereldwijd leverancier van power, motion en control systemen en de hierbij behorende services. Zij zijn volledig ingericht om de afnemer een totaalconcept te bieden, inclusief engineering, inkoop, assemblage, installatie, inbedrijfstelling, service en onderhoud. De nationale en internationale afnemers zijn actief in industrieŽn zoals de olie & gas, offshore, maritieme, duurzame energie en zware industrie. Ook zijn zij distributeur van een breed assortiment componenten van bekende A-merken. Hun nationale en internationale afnemers zijn actief in industrieŽn zoals de olie & gas, offshore, marine, mijnbouw, duurzame energie en zware industrie. Je komt te werken in een nieuw pand in Zoetermeer met enthousiaste collega's!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau