Technische Unie B.V.

Startersbaan Ė Commercieel medewerker met opleidingstraject

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Vast contract
MBO
  • Utrecht
Utrecht
18 mei 2022
1 september 2022

Details van de functie

Logo Locatie: Utrecht| Verkoop | MBO | Startersbaan |Opleidingstraject

Ben jij (bijna) klaar met je commerciŽle MBO opleiding en op zoek naar een baan waarin je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen tot een echte technische vakspecialist? Lees dan snel verder!

Herken jij jezelf hierin?
  • Je hebt een (bijna) afgeronde MBO 4 opleiding in een commerciŽle richting; junior accountmanager, commercieel medewerker binnendienst, handel etc.
  • Je bent leergierig en wil jezelf graag ontwikkelen

Wat ga je doen?
Via de telefoon, chat en mail stellen klanten hun technische vragen aan jou. Omdat jij je klanten kent ben je in staat om advies op maat te geven. Je kennis over onze artikelen, duurzame alternatieven, acties en diensten weet je op het juiste moment in te zetten en proactief onder de aandacht te brengen. En natuurlijk ga je een stap verder als dat nodig is. Met jouw commerciŽle talent signaleer je kansen voor upselling en cross selling en je bespreekt deze met je klant.

Je begint direct met werken, maar wel met eenvoudige taken zoals het verwerken van offertes. Gedurende een jaar krijg je opleidingen en training on the job, waardoor je steeds meer elektrotechnische kennis over de producten hebt, je communicatieve vaardigheden verder kunt ontwikkelen en leer je werken met onze systemen. Zo ben je na ongeveer een jaar allround inzetbaar en technisch inhoudelijk betrokken bij het maken van offertes, volg je gemaakte offertes op en zet ze om in orders, die je nauwkeurig verwerkt in de systemen.

Wij bieden
Bij Technische Unie, de grootste technische groothandel van Nederland, staat jouw ontwikkeling centraal, er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Eenmaal ingewerkt krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om je werk uit te voeren. Samen bespreken wij waar je werkt, thuis of op het verkoopkantoor (volgens de richtlijnen van het RIVM). We dagen je uit je meegebrachte kennis te delen en ons te inspireren. We werken hard, vinden gelijke kansen voor iedereen belangrijk en hebben zeker ook humor. Gedurende de opleidingsperiode werk je vanuit onze vestiging in Utrecht. Ben je helemaal ingewerkt, dan is het ook mogelijk om Gouda of Hilversum als werklocatie te kiezen, afhankelijk van je woonplaats.

Met meer dan 2.000 collegaís in heel Nederland is er altijd iemand die jouw vragen wil beantwoorden. Daarnaast kun je rekenen op een prima salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling en korting op al onze producten.

Je profiel
  • Je hebt een (bijna) afgeronde commerciŽle mbo-opleiding op niveau 4;
  • Je bent leergierig en wil graag binnen een jaar grote stappen maken in je professionele ontwikkeling;
  • Je bent proactief, ambitieus en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk;
  • Je bent klantvriendelijk, niet snel gek te krijgen en denkt graag een stap vooruit.

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Twingo Couturier (Verkoopleider) te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!