Luba Uitzendbureau

Productie medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heemskerk
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je maakt onder andere polsbandjes en festivalmunten. Deze bedruk je, kleur je en snijd je op maat met behulp van een drukmachine. Als er een storing is wordt dit verholpen door de technische dienst maar het is wel fijn dat jij technische affiniteit hebt om dit op te merken en de juiste acties te ondernemen. Verder leer je hoe je de machines moet instellen, houd je de kwaliteit in de gaten van de producten en houd je je werkplek schoon en opgeruimd. Er wordt regelmatig gewisseld van werkplek, dus je krijgt voldoende afwisseling.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever maakt polsbandjes en munten voor onder andere festivals en evenementen. Deze bedrukken, kleuren en snijden ze op maat en naar de wens van de klant. Dit bedrijf heeft 3 locaties die op loop afstand van elkaar zijn gevestigd en zo zal het ook voor komen dat je even 2 minuten aan de wandel gaat omdat je nodig bent op een andere locatie. Er hangt een informele sfeer en er word fijn samengewerkt maar ook ben je zelfstandig bezig.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau