Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker houdt je je bezig met het inpakken van absorptiematerialen. Je voert gegevens correct in het systeem waar de pakbonnen en labels uitrollen. Vervolgens zorg je dat de goederen op pallets gestapeld worden. De goederen zijn dan gereed om door de transporteurs opgehaald te worden om bij de klanten te worden afgeleverd. Je werkt in een klein team van ongeveer 10 medewerkers die er al langere tijd werkzaam zijn.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een wereldwijde organisatie die absorptiematerialen produceert, bijv. matjes voor vloeistoffen voor o.a. het opvangen van olie om uitglijden te voorkomen. Hun klantenbestand bestaat uit de voertuigenindustrie, metaalindustrie en gereedschappenindustrie. De productie wordt voornamelijk in Amerika gedaan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schotland. In Breda is het magazijn gevestigd die de distributie verzorgd voor Europa.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau