Luba Uitzendbureau

Sales manager

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Schiedam
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In jouw rol als sales manager carbon capture and storage (koolstofafvang en opslag) ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van orderintake doelen, het managen en coŲrdineren van de sales en de registratie van onze producten bij alle klanten en eindgebruikers. Jij zorgt ervoor dat elk product op de beste manier op de markt terechtkomt, zodat jouw klanten in staat zijn om duurzame projecten te realiseren in de transitie naar een CO2-neutrale toekomst. Jij houdt je bezig met het verzamelen en communiceren van marktinformatie, activiteiten van concurrenten en projectkansen. Doordat jij de juiste informatie weet te verstrekken en op een nauwkeurige, tijdige manier alle gegevens bijhoudt en de taken uitvoert (bijv. gebruik van CRM) voor nieuwe verkoopactiviteiten kan jij de klant op de best mogelijke manier helpen. Jij bent sociaal en communicatief vaardig en het opbouwen en onderhouden van klantrelaties van prospect tot klant vind jij hartstikke leuk om te doen (en je bent er ook nog eens goed in). Onderhandelingen over nieuwe verkoopvoorstellen is voor jou als echte sales tijger geen enkel probleem. Voor jouw nieuwe werkgever vlieg jij de hele wereld over (>80% van de tijd en soms op zeer korte termijn), het is dus belangrijk dat jij vloeiend Engels spreekt en schrijft. Ook bied jij goede ondersteuning tijdens de uitvoering van het project tot pac-ondertekening.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever stelt haar klanten in staat om duurzame projecten te realiseren in de transitie naar een CO2-neutrale toekomst. Door de uitdagingen van morgen in de maritieme, energie- en industriŽle sectoren aan te pakken, verbeteren zij de efficiŽntie en prestaties op een systematisch niveau.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau