Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Assendelft
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker/Operator kom je te werken bij een medisch fabrikant uit Assendelft die voornamelijk absorbeerbare bloedstelpende middelen (implantaten) produceert. Deze middelen worden al decennialang wereldwijd in verschillende operaties worden gebruikt. Je gaat deze medische middelen controleren, verpakken, labelen en documenteren van de productiestappen. Wanneer je eenmaal deze werkzaamheden onder de knie hebt, ga je de gaasjes ook snijden. De werkzaamheden zijn in eerste instantie voor een periode van 7 weken. Een eventuele verlenging naar een jaar met daarna vast dienstverband kan tot de mogelijkheden behoren.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een Nederlands bedrijf in medische hulpmiddelen dat actief is in de wondverzorgingssector en gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en marketing van hemostatische middelen. Tegenwoordig worden de producten in meer dan 50 verschillende landen over de hele wereld geleverd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau