Luba Uitzendbureau

Medewerker uitgaande goederen

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie verzamel en controleer je de orders voordat je de uitgaande orders in de computer verwerkt. Aan de hand van de pakbon controleer jij of de juiste order is gepakt, je voert de gegevens met eventueel bij behorende certificaten in in het systeem en zorgt er voor dat het op het juiste moment wordt verstuurd. De verwerking van deze gegevens worden in het Engels gedaan, dit is de voertaal binnen de organisatie. Om deze reden beheers jij deze taal uitstekend, zowel in woord en geschrift. Je vindt het tevens leuk om gegevens nauwkeurig in te voeren in het systeem en om contact te hebben met leveranciers per mail of telefonisch. Naar het administratieve gedeelte hou jij je ook bezig met het verzenf klaar maken van dozen en pallets.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever handelt in apparatuur voor het monitoren van de temperatuur tijdens transport en opslag. Ze vinden het belangrijk om te investeren in hun medewerkers. Dit doen ze onder andere door leuke bedrijfsuitjes te organiseren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau