Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb jij graag contact met klanten en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Vind je het leuk om er elke dag samen met jouw collega?s voor te zorgen dat de klanten met een smile de deur uitgaan, ben jij commercieel aangelegd en heb je affiniteit met (elektro)techniek?

Je dag begint met een dagoverleg met je collega's. De eerste ondernemer stapt binnen en wil graag binnen en wil graag een aantal artikelen afnemen zodat deze verder kan met het project. Je adviseert wat het beste is en legt de spullen klaar. Ondertussen gaat de telefoon en een grote klant komt met een ruime order die zo snel mogelijk geleverd moet worden. De offerte maak je en stuurt deze zo snel mogelijk naar hem op. Ook de vertegenwoordiger heeft een klant binnengehaald en daar moet een offerte naar toe. In overleg met de vertegenwoordiger bepaal je de prijs en stuur deze naar de klant. Het is nu even rustig en je kijkt het systeem na welke offertes er nog open staan. Dit blijken er nog een aantal te zijn. Je belt ze na en sleept een aantal orders binnen. Op de vestiging lopen er een aantal mensen binnen en je collega's zijn allemaal bezig zodat je zelf ook aan de balie gaat staan om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Kortom een veelzijdige baan waarbij je elkaar helpt om zo goed mogelijk iedereen te adviseren en te helpen.

Over het bedrijf

Een internationale elektrotechnische groothandel voor zowel de grote klant, de kleinere klant als de ZZP-er . Onze medewerkers in de 12 filialen in Nederland en bijna 500 filialen in Europa helpen dagelijks onze klanten met een lach, een praatje en een geintje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau