Luba Uitzendbureau

Allround Medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Medemblik
24 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround medewerker vervul je diverse algemene taken die aan de jachtbouw gerelateerd zijn. Denk hierbij aan het transport van de jachten, het monteren van onderdelen zoals kiel/neuspunt en het draaien van dekken. De interne/externe transporten, het ledigen van de vuilcontainers alsmede het bouwen van steigers behoort tot jouw taken. Het is voor jou vanzelfsprekend dat jouw werkomgeving verzorgt, netjes en schoon is. Je werkt met enthousiaste collega's om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Het motto is dan ook "Samen dromen bouwen". De oplossingen waarvoor gekozen wordt komen voort uit de wensen van de klant. Altijd met de focus op kwaliteit!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is al meer dan 55 jaar gevestigd in Medemblik, naast de werf en direct aan het water gelegen. Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht team van professionals met liefde voor hun vak. Zij hebben oog voor het ambachtelijke werk en kennis van de meest geavanceerde apparatuur en technieken. Als volwaardig jachtservice bedrijf hebben zij alle diensten en moderne faciliteiten in eigen huis. Jaarlijks hebben zij 350 jachten onder hun hoede bij de Medemblik Yacht Service.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau