Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Gelderland
Barneveld
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Via een "pick to light" systeem pick je orders op de bovenverdieping, dit zijn kleinere spullen. Sta je beneden, dan ben je bezig met grotere materialen die je gaat verzamelen en zo nodig op maat snijden. Met behulp van de heftruck leg je alles op de juiste plek. Aan het begin van je route scan je de lijst die jij gaat picken, er gaat dan telkens een lampje branden bij de producten die jij moet verzamelen, door je krat te wegen weet je precies of je niets te veel of te weinig hebt. Omdat alle artikelen erg op elkaar lijken, is het belangrijk dat je geconcentreerd en gefocust kan werken.

Werk je vandaag op de benedenverdieping? Dan ben je bezig met grotere onderdelen, je legt het product op de lopende band, waar het op maat gesneden wordt, ook hier is aandachtig zijn dus erg belangrijk! Als het product op maat gesneden is, ga je deze met behulp van de heftruck stapelen tot 7 hoog.

Over het bedrijf

Dit bedrijf staat bekend als gespecialiseerd leverancier van onder andere deurpanelen en beslagsystemen voor garagedeuren. Voor het personeel zijn er vanuit het bedrijf meerdere faciliteiten, zo is het mogelijk om in de pauze gebruik te maken van de tafeltennistafel en staat er twee keer per week vers fruit voor iedereen. Ook wordt er rond de zomerperiode een barbecue georganiseerd. Er is een informele sfeer op de werkvloer en alles is goed en duidelijk geregeld op de afdelingen. De deur van de manager staat wagenwijd open voor alle werknemers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau