Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker binnen dit bedrijf ben je, samen met het team, verantwoordelijk voor de afdeling 'expeditie'. Je houdt je bezig met het verzamelen van orders en het lossen van vrachtwagens met goederen voor de productie. In het kort bestaan jouw werkzaamheden uit de volgende zaken: het klaarmaken van bestellingen, de vrachtwagen laden en lossen, het verplaatsen van pallets van de productie naar het magazijn met de pompwagen en de afdeling op orde houden. Je gaat werken in ploegendiensten. De ochtenddienst is van 05.30 uur tot 15.00 uur, de dagdienst is van 08.00-17.00 uur en de avonddienst start tussen 12.00 en 14.00 uur tot 22.00-23.00 uur

Je draait de ene week de vroege dienst en de andere week een late dienst. Het gaat om een fulltime functie, maar jij vindt het ook geen probleem om een aantal uren over te werken. Ook ben jij op zaterdag beschikbaar.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een zelfstandig familiebedrijf met passie voor de vleeswarenproductie! Door jarenlange kennis heeft dit bedrijf een sterke en betrouwbare positie in de markt verworven. Vanuit verschillende productielocaties maken zij dagelijks smaakvolle producten zoals worsten van varkensvlees, maaltijdcomponenten en vleeswaren. Deze producten maken zij voornamelijk voor de Nederlandse markt, maar ze exporteren ook naar het buitenland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau