DHL Nederland

Warehouse Medewerker

Details van de functie

Logo Wegens enorme groei gaat DHL Freight Nederland een nieuwe Terminal openen in Houten. Een Terminal van maar liefst 9.000m2, 28 loading doors en vanaf de start in 2022 zullen hier meer dan 40FTE werkzaam zijn om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Voor deze nieuwe Terminal zijn wij op zoek naar Warehouse medewerkers.

Als Warehouse Medewerker bij DHL Freight, de B2B wegtransportexperts, in onze nieuwe terminal in Houten ben jij voor ons onmisbaar.

Binnen deze functie sta jij middenin de operatie. Met behulp van EPT's en heftrucks op Lithium Ion batterijen zorg jij ervoor dat alles altijd weer op de juiste locatie komt te staan. Indien nodig steek je ook fysiek de handen uit de mouwen, maar hoofdzakelijk ben je bezig met het laden en lossen van onze vrachtwagens. Jij zorgt ervoor dat de zendingen van onze klanten tijdig, veilig en correct verwerkt worden. Uiteraard dienen de zendingen ook nauwkeurig te worden gescand. Maar je bent een alleskunner: is de accu van de heftruck leeg? Dan zorg jij ervoor dat deze wordt vervangen. Zie je ergens iets liggen wat er niet hoort? Dan ruim jij dat op.

Dit doe je allemaal samen met je collega's en samen zorgen jullie ervoor dat met veel plezier alles verwerkt wordt.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:
 • Het laden en lossen van vrachtwagens
 • Sorteren, labelen, scannen en controleren van inkomende en uitgaande zendingen
 • Zendingen gereed maken voor verzending volgens de afspraken met onze klanten. Denk hierbij aan: ompakken, labelen, sealen en wegen.

Je werkt in drie ploegen, ochtend, middag/avond en nacht. Met een toeslag van 30% doordeweeks vanaf 18:00 uur.
Bij uitzondering wordt er ook gewerkt op zaterdag of zondag.
De werktijden zijn;
Dagdienst 7:30 - 16:00 uur
Avonddienst 15:00 - 23:30 uur
Nachtdienst 23:20 - 08:00 uur

Dit ben jij:
n deze rol van logistiek medewerker weet jij wat er van je verwacht wordt. De processen kun jij overzien en jij pakt daarin de taken op die nodig zijn. Multifunctioneel werken terwijl je de kwaliteit niet uit het oog verliest is voor jou een tweede natuur. Daarnaast weet jij met jouw positieve instelling jouw collega's mee te nemen en weet je van elke dag weer een succes te maken.

Wat vragen wij van jou?
 • Een geldig heftruckcertificaat óf je bent bereid deze te behalen, EPT ervaring is mooi meegenomen.
 • Ervaring binnen de logistiek op het gebied van warehousing/cross docking, bijvoorbeeld als logistiek medewerker, magazijn medewerker of loods medewerker
 • Kennis mbt het werken met Gevaarlijke stoffen is een pré
 • Ervaring met scanning en het gebruik van WMS/TMS systemen
 • Samen met de collega's willen werken aan een veilige en schone werkomgeving
 • Enthousiasme om samen een nieuwe organisatie op te zetten in Houten

Dit bieden wij:

Niet zomaar een baan. Eigenlijk gebruiken we liever het woord carrière. Bij DHL Freight groei je en ontwikkel je je eigen loopbaan. We bieden je een werkplek waar je ambities waar kunt maken en waar je de ruimte krijgt om door te groeien. Hoe dat voor jou gaat uitpakken? Laat het maar zien! Omdat we je waarderen beiden wij je:
 • een bruto maandsalaris tussen de EUR 2.000,- en EUR 2.500 op fulltime (40 uur) basis, afhankelijk van jouw ervaring.
 • cao à la carte: een persoonlijk budget dat je naar keuze kunt besteden. Je kunt dit omzetten in vakantiedagen of het bedrag maandelijks uit laten betalen bovenop je salaris.
 • een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avond en nacht en/of op zondagen en feestdagen, variërend van 30% tot 100% .
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenvoorzieningen
 • Benefits at work; korting op producten en leuke uitjes
 • Een duurzaam en vitaliteit inzetbaarheidsbudget, welke vrij te besteden ten behoeve van jouw persoonlijk ontwikkeling
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij een robuuste werkgever

Dit is DHL Freight:

DHL Freight, wij zijn de wegtransportexperts. DHL Freight Nederland biedt Europees B2B wegtransport voor pallets, groupage, gedeeltelijke of volledige vrachtwagenladingen. www.freight.dhl

Als wereldwijd opererend bedrijf beschouwen wij de diversiteit van onze medewerkers als een ware kracht. Onze organisatie verenigt mensen uit een breed scala van culturele achtergronden - allemaal met verschillende vaardigheden, ervaringen en zienswijzen. Wij moedigen een werkomgeving aan waar niemand wordt uitgesloten, gebaseerd op wederzijds respect, openheid, eerlijkheid, vertrouwen en samenwerking om de hoogst mogelijke productiviteit, creativiteit en efficiëntie te bereiken.

Wij geloven dat iedereen bij DHL Freight kan bijdragen aan ons gezamenlijke succes. Iedereen is anders, samen zijn wij succesvol.

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie. Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je contact opnemen met Suzanne van Rijn, Recruiter via [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland