Luba Uitzendbureau

Orderpicker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw nieuwe werkgever in de Europoort zijn wij op zoek naar een ervaren orderpicker die ook boekingen in kan voeren. Je gaat orderpicken en proviand- en technische orders gereedmaken in het magazijn. Dit gebeurt met handscanners. Deze goederen worden in het systeem Microsoft Navision ingevoerd. Het is dus van belang dat je relevante ervaring hebt met het invoeren van orders in het computersysteem. Overige werkzaamheden zijn het contact onderhouden per telefoon en e-mail met collega's op het kantoor, toeleveranciers en collega's binnen andere vestigingen. Dit gebeurt voornamelijk in de Nederlandse en Engelse taal. Het is dus van belang dat je ook de Engelse taal (redelijk) beheerst. Een eventueel sollicitatiegesprek kan plaatsvinden in het Engels.

Voor bovenstaande functie zoeken wij een eerlijk, enthousiast en vlot persoon voor versterking van het team van 12 magazijnmedewerkers. Iemand die snel en secuur werkt, een collegiale teamplayer met humor! Een grote pre is iemand die ervaring heeft binnen de scheepsleverancierswereld en het systeem Microsoft Navision.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is actief als scheepsleverancier en zorgt ervoor dat zeeschepen voedsel en gereedschappen aan boord ontvangen tijdens hun verblijf in de havens van Nederland en BelgiŽ. In hun magazijn hebben zij de meeste producten op voorraad, zo niet dan doen zij een beroep op hun toeleveranciers om ervoor te zorgen dat zij orders zo compleet mogelijk kunnen uitleveren aan de schepen. Er heerst een gezellige, collegiale sfeer in het bedrijf. De werktijden zijn van 07:30 uur tot 16:00 uur (incl. totaal 60 minuten pauze), maar zij zoeken iemand die er geen bezwaar tegen heeft om het werk af te maken mocht het een uurtje uitlopen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau