Luba Uitzendbureau

Voorman Metaalbewerking

Details van de functie

Logo Over de functie

Als de beste weet jij de medewerkers op jouw afdeling te enthousiasmeren om te bepalen doelstellingen te behalen. Wanneer jij op de werkvloer bent, dan ondersteun je medewerkers bij hun werk en weet jij een prettige werkomgeving te creŽren. Wanneer jij niet op de werkvloer bent, dan ben jij bezig met het realiseren en het verder ontwikkelen van een duurzaam productieproces. Dit doe jij door het optimaal benutten van zowel mensen en middelen als machines binnen de organisatie.

Samen met de voorman assemblage en voorman magazijn ben je verantwoordelijk voor een efficiŽnte, effectieve en veilige productieorganisatie. Jij geeft leiding aan de verschillende lasafdelingen en aan de plaatwerkerij en daarmee vallen indirect 40 medewerkers onder jou. Om de ontwikkeling van medewerkers te bevorderen houd jij dagelijks contact met de werkvloer en voer jij actieve gesprekken voor het begeleiden van personeel en het inplannen van cursussen of opleidingen. Enthousiast personeel zorgt ook voor dat de productiviteit hoog ligt en dat iedereen gefocust is om zijn werk zo goed mogelijk uit te voeren.

De organisatie werkt graag aan nieuwe producten en praktische innovaties. Om dat te realiseren weet jij wat de organisatie graag wilt en ben jij net dat stapje voor. Naast het goed contact houden met leveranciers, vind jij het ook belangrijk om scholen en opleiders daarin aan te haken om snel te kunnen schakelen en om schoolverlaters die unieke kans te bieden om hun eerste werkervaring bij jouw op te doen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een toegewijd team van medewerkers dat streeft naar topkwaliteit. Zij zijn met hun product al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Europa. Een reputatie waar ze erg trots op zijn. Een collegiale en prettige werksfeer is wat dit bedrijf kenmerkt. Er heerst een open bedrijfscultuur waar weinig hiŽrarchie is. Open communicatie is hier belangrijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau