Luba Uitzendbureau

Zaterdagkracht Productie

  • Vacature
  • Noord-Holland
Schagen
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Wil jij een leuke zaterdagbaan in een leuk team waar veel gelachen wordt? In deze functie houd je je bezig met verschillende werkzaamheden. Je ontvangt goederen, draait gehakt en maakt hamburgers, marineert en rijgt saté vlees. Ook etiketeer je de vleespakketten en verricht je werkzaamheden aan de lopende band. Kortom, productiewerk met veel variatie. Ook sorteren, orderpicken en het verzendklaar maken van producten behoort tot je functie. Omdat er met vlees gewerkt word zal je werkzaam zijn in een koele omgeving, hier krijg je uiteraard een toeslag voor maar een dikke trui is geen overbodige luxe!

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een organisatie die hun klanten hoogwaardige kwaliteit vlees, vleeswaren, vis, wild en gevogelte aanleveren. Het hele proces van bereiding tot distributie is een proces wat met passie en ambacht wordt gedaan. De klanten waaraan wordt geleverd zijn restaurants, hotelketens, catering en instellingen, maar ook defensie, groothandels en maaltijdfabrieken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau