Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker Transportbanden

Details van de functie

Logo Over de functie

Loopt alles bij jouw op rolletjes? Voor een internationaal bedrijf welke gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de productie van kunststof transport en procesbanden zijn we op zoek naar een productiemedewerker met kritische ogen. In deze baan zal je zorg dragen voor de kwaliteit van de banden en het signaleren van de afwijkingen en onregelmatigheden hiervan. Daarnaast voer je alle voorkomende werkzaamheden uit ten behoefte van het produceren van de transportbanden. Je gaat de ingrediŽnten mengen en giet deze vervolgens uit over een mal waarmee de transportband wordt gemaakt. Je draagt zorg aan een schone, veilige en efficiŽnte werkplaats.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 2 ploegendienst. De werktijden zijn: 06.00 ? 14.30 uur en 14.30 ? 23.00 uur.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Oudkarspel en een internationale speler op de markt van transportbanden. De lijntjes zijn kort en er heerst een goede sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau