Tata Steel

Toezichthouder Kranen

Details van de functie

Logo Heb je veiligheid hoog in het vaandel staan?

Wat ga je doen?

Als Toezichthouder begeleid je onderhoudsklussen op locatie. Dit doe je op het grootste aaneengesloten bedrijfsterrein van Nederland met de grootste installaties, de grootste werkplaats en 100 kilometer eigen spoorweg. Om het werk zo veilig mogelijk uit te voeren stel jij werkvergunningen op. We rekenen dan ook op jouw aanwezigheid bij het opstarten van een onderhoudsklus. Als het over veiligheid gaat ben jij de specialist en beoordeel je de omgevingsrisico's. Bij het werken aan kranen is regelmatig een verhoogd risico aanwezig. Je schroomt er dan ook niet voor om mensen aan te spreken op gedrag, wanneer de veiligheid in het geding komt.

Wat maakt deze functie uniek?
? Door een constante focus op veiligheid zorg je ervoor dat het werk veilig wordt uitgevoerd en alle betrokkenen gezond en wel naar huis kunnen.
? Je krijgt te maken met grote technische uitdagingen in een niche binnen de techniek, kranen zijn bijzondere installaties.
? De kranen staan verspreid over het gehele terrein. Je komt daardoor op veel verschillende plekken, zowel binnen als buiten.

Als Toezichthouder in het team Gedelegeerd Beheer Kranen en Hijsmiddelen van de HTD ben je een belangrijke spil van de beheerorganisatie van de gehele site. Je werkt daarbij nauw samen met een Installatiebeheerder, Werkvoorbereider, Specialist en de operatie.

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
? Heb je een volwaardig afgeronde MBO-4 opleiding in een technische richting.
? Heb je bij voorkeur een aantal jaar sleutelervaring.
? Ben je bekend met planmatig onderhoud, maar kun je ook goed met ad-hoc situaties omgaan.
? Heb jij geen hoogtevrees.
? Ben je zelfredzaam en daarom kan je goed omgaan met de vrijheid die jij in je werk krijgt.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en behoorlijk vrije rol waarbij je in een specialistisch vakgebied aan de slag kan. Maar we bieden je nog veel meer, namelijk:
  • Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal EUR3.886,- bruto per maand bedraagt.
  • 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
  • Je kunt een goede werk-privé balans hanteren doordat je deelneemt aan de flexuren regeling. Je kunt hiermee tijd voor tijd sparen en zelfs voor extra vrije dagen per jaar.
  • Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
  • De mogelijkheid om 5x8 of 4x9 te werken.
  • 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
  • En daar bovenop nog een variabele winstdeling.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
  • Wordt 2/3 van je pensioenpremie betaald door Tata Steel.
  • Een VCA is benodigd om te mogen starten. Als jij deze niet hebt, bieden wij je de mogelijkheid deze te behalen.

Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, wielrennen, hardlopen en roeien.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:

Je komt in een team van 17 specialisten terecht, dat verantwoordelijk is voor het operationeel en tactisch beheer van de kranen, takels en hijsgereedschappen van alle fabrieken van Tata Steel IJmuiden. Samen met je team sta je voor de uitdaging om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de kranen, takels en hijsgereedschappen verder te verbeteren en te waarborgen.

Jouw fabriek:

HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega?s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD?er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Mike Herrebout, Corporate Recruiter, telefoon [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel