Luba Uitzendbureau

Projectleider zonne-energie

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Zaandam
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je ontwerpt keer op keer het het best presterende systeem voor de klant. Je maakt plannen op basis van de wens van de klant en de waarden waar je toekomstig werkgever voor staat. Je zorgt er voor dat je vakkennis op peil blijft. Daarnaast ben je binnen het team een sparringpartner voor de technische zaken ten aanzien van de lopende projecten. Verder controleer he tijdens de projectuitvoering het werk op kwalitatieve en correcte uitvoering. Je ziet er op toe dat de systemen worden gemonteerd en geļnstalleerd zoals je dat zelf hebt ontworpen. Je denkt uiteraard ook mee over nieuwe ontwikkelingen en bent VCA gecertificeerd. Je bent een teamspeler, maar ook een zelfstandig. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring of je bent een startend en ambitieus persoon.

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is adviseur en ontwikkelaar van duurzame energieprojecten. Zij gaan hun zakelijke en particuliere klanten voor in de transitie naar duurzame energie en begeleiden hen daarbij van fossiel naar schoon. Met hun kennis over duurzame energie en haar brede netwerk zoeken zij naar de beste oplossingen voor klanten, waarbij zij het accent leggen op verduurzaming met economisch rendement

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau