Luba Uitzendbureau

Bankwerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als bankwerker ga je op de werkplaats staal en aluminium verwerken. Zo ben je bezig met las werkzaamheden, technische tekeningen lezen en verricht je constructie werkzaamheden. Onderdelen maak je op maat en vormen verbindt je met elkaar. Op de werkplaats heerst een informele sfeer en werk je samen met een collega.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever voorziet campings, bungalows, havens en beroepsvaart van volledige infra, technische producten en moderne software. Daarnaast kunnen zij ook voorzien in de toegangstechniek. Met een breed assortiment aan technische producten, diensten en met innoverende ideeŽn gaan zij voor realisatie van een volledig concept.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau