Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker Deuren

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Geldrop
30 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker kom je te werken in een klein leuk team waar altijd een muziekje opstaat in de werkplaats. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het maken van verschillende soorten houten binnen- en buitendeuren, dit wordt zowel machinaal als handmatig gedaan. De werkzaamheden bestaan uit het instellen, bedienen en controleren van CNC-gestuurde machines, het vlakschuren van de houten binnen- en buitendeuren, inhangen van de deuren in beugels aan het plafond, spuiten van de deuren met behulp van een lakspuit, het afkitten en afwerken van deuren en controleer je de eindproducten zodat er kwalitatief goede producten afgeleverd worden. Alle deuren worden op maat gemaakt dus iedere deur is uniek. Zo wordt het werk nooit saai, want geen dag is hetzelfde! Maar dat maakt de functie juist weer zo leuk en afwisselend.

Over het bedrijf

Bij dit kleinschalige familiebedrijf wordt hoogwaardig hout, afkomstig uit IndonesiŽ, verwerkt tot kwalitatieve deuren voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in de professionele markt. Alle deuren worden op maat gemaakt dus iedere deur is uniek. Zo wordt het werk nooit saai! Elke opdracht wordt vanuit vakmanschap perfect gerealiseerd en mede daardoor zijn er al talloze projecten succesvol afgerond! Je kunt hierbij denken aan deuren voor (nieuwe) appartementencomplexen. Dagelijks werkt een team van 17 medewerkers nauw samen om de klanten goede service te verlenen en een hoogwaardig product passend bij hun wensen te maken. Flexibiliteit binnen het team is vanwege deze klant specifieke orders erg belangrijk. Het deuren-DNA zit in hun bloed! Er heerst een gezellige sfeer doordat er altijd een muziekje opstaat en de medewerkers onderling nauw samenwerken. Zo wordt er hard gewerkt maar ook veel gelachen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau