Luba Uitzendbureau

Mechanisch Operator

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij een startende operator of heb je al een mooie rugzak gevuld met ervaring? Dit is het bedrijf om je skills verder te verbeteren. Dit bedrijf is een marktleider als het komt op het produceren van mondkapjes. We weten natuurlijk allemaal hoe essentieel deze zijn tegenwoordig en jij kan hier een handje mee helpen. Samen met je collega's zorgen jullie er voor dat er ten minste 5000 medische mondmaskers per machine en per shift geproduceerd worden. Je wordt samen met je collega's van een enorme machine die deze mondkapjes produceren. Je houdt in de gaten of de machine goed blijft draaien en op elk punt alles vloeiend verloopt.

Technisch inzicht is voor deze functie belangrijk omdat je zelf moet achterhalen waar de lijn bijvoorbeeld vastloopt en dit zelf op moet kunnen lossen. Omdat voorkomen beter is dan genezen ben je proactief in je werk en ondervang je problemen. Er wordt gewerkt in dagdienst, maar door de drukte werken ze nu in een twee ploegendienst en soms zelfs een drie ploegendienst.

Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een toonaangevende positie in de markt van luchtfiltratie. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen luchtfilters voor het gebruik in onder andere scholen, datacenters en ziekhuizen. Met eigen verkoopkantoren en fabrieken in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk, Finland, Polen, Zwitserland, AustraliŽ en China en een uitgebreid internationaal netwerk van distributeurs zijn de filters over de gehele wereld verkrijgbaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau