Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker avond/nacht

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Allround logistiek medewerker avond/nacht ben je samen met je collega verantwoordelijk voor alle logistieke stromen die in de box plaatsvinden. Het betreft een veelzijdige functie waar jou taken onder andere bestaan uit; het onderhouden van (telefonisch) contact met klanten, chauffeurs en collega?s op andere vestigingen; in ontvangst nemen van aangeleverde producten en het sorteren van in- en uitkomende goederen; afleveren van producten bij klanten in de veiling; begeleiden van chauffeurs bij de uitvoering van hun werkzaamheden; uitvoeren van lichte planwerkzaamheden. Je zorgt voor het toewijzen van de vrachten aan de chauffeurs en zorgt er tevens voor dat de vrachten in de juiste auto?s worden geladen. Daarbij verwerk jij ook de orders in het transportmanagementsysteem en houd jij de bijbehorende administratie bij.

Jouw werkdagen zijn van zondag t/m donderdag van 18:00 uur tot 02:00 uur.

Wat wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris tussen ?2070 en ?2300 bruto per maand (exclusief toeslagen)
  • Een functie waarin je werkzaam bent van zondag tot en met donderdag tussen 18:00 uur en 02:00 uur
  • Een functie voor 36 uur per week met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd
  • Een gratis parkeerplek voor de deur
  • Regelmatig leuke activiteiten zoals een bedrijfs-BBQ
  • De mogelijkheid om door te groeien

Wat wij vragen

  • Bereid om in de avonden/nacht te werken
  • Staat communicatief stevig in je schoenen
  • Beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel
  • Hands on mentaliteit en logistiek inzicht

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever houdt zich al 100 jaar bezig met het transport van bloemen en planten. De vrachtwagens van dit bedrijf zijn niet meer weg te denken uit met moderne straatbeeld. Op de vloer heerst een gezellige, open werksfeer. Er wordt ontzettend hard gewerkt en de goede service die dit bedrijf levert kan zo al jaren worden behouden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau