Luba Uitzendbureau

Vakantiekracht

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Naaldwijk
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Luba maakt het mogelijk! Wij hebben mogelijkheden in diverse richtingen zoals de horeca, techniek, productie, logistiek en administratie. Maar wat voor baan past nu bij jou? Daarom is het fijn als één van onze intercedenten je helpt dit uit te vinden en snel de mogelijkheden voor je op een rijtje zet. Dit maakt Luba bijzonder. Drink jij snel een bakje koffie of een glas water met één van onze intercedenten?

Over het bedrijf

Voor verschillende bedrijven hebben wij leuke vacatures openstaan om de maanden van mei tot en met augustus te overbruggen. Vast personeel gaat in deze periode op vakantie en dit maakt ruimte voor extra krachten tijdens de zomer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau