Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker binnendienst is elke dag weer anders. Klantcontact staat centraal! Jij ontvangt en verwerkt orders en koopt goederen in. In een team van 3 salescollega“s ben je o.a. verantwoordelijk voor een stuk van de sales aan bestaande en nieuwe klanten. Offertes en prijsopgaves voorbereiden zijn ook onderdeel van jouw functie. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, maak jij de import- en exportdocumenten gereed i.c.m. het aanmaken en beheren van import labels. Het is dus een ideale combinatie van een administratieve en commerciėle functie. Herken jij jezelf als de flexibele, klantgerichte en collegiale collega?

Wat wij bieden

  • Een mooi salaris tussen de ?3000,- en ?4500,- , afhankelijk van je ervaring
  • Flexibele werktijden (in overleg met de werkgever)
  • Een leuke functie met veel vrijheid en mogelijkheden!
  • Goede doorgroeimogelijkheden en leuk bedrijf

Wat wij vragen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • 1 tot 5 jaar ervaring in bovengenoemde werkzaamheden
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
  • Commerciėle drive en resultaatgericht
  • Een kei in zelfstandig werken maar ook in teamverband

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al jaren een begrip in de internationale import en export van vis, schelp- en schaaldieren. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige visproducten aan groothandels, de buitenlandse industrie, cruises en schepen (bevoorrading), die geļmporteerd worden uit o.a. uit Zuid- Amerika, Noord- Amerika en Afrika. Ze zijn gevestigd in Vlaardingen en bestaan uit een klein maar zeer hecht team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau