Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Assendelft
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Het logistieke centrum is het kloppend hart van deze organisatie. De producten worden geleverd aan klanten van over de hele wereld. Jij bent een belangrijke schakel in het leveren van de beste service.

In deze functie word je opgeleid om in het magazijn 'gereed product' en het palletmagazijn alle uitvoerende werkzaamheden te verrichten. Wij zoeken dus een echte allrounder. Als onderdeel van het logistieke team vind je het leuk om samen met je collega's de transporten volgens planning te verwerken, maar ook om het initiatief te nemen om veiliger, kwalitatief beter en efficiŽnter te werken.

Wat ga je precies doen? Je gaat goederen in ontvangst nemen, opslaan, order picken en laden. Een groot deel van de werkzaamheden wordt met heftrucks en / reachtrucks verricht, waaronder een containerheftruck van 48 ton. Je verplaats trailers om ze bij de laaddocks te zetten. Verder ga je de snijlaan bedienen waar de producten op maat worden gesneden. Tot slot draag je zorg voor het onderhouden en schoonmaken van transportmiddelen, apparatuur, opslagruimten en de werkomgeving.

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever heeft een breed en aantrekkelijk assortiment in milieuvriendelijk linoleum en hoogwaardige vinylvloeren. Wij hebben al zo vaak de vraag gekregen of er werk bij dit bedrijf is als logistiek medewerkers. En nu is dit het geval!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau