Luba Uitzendbureau

Monteur projecten

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Opmeer
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je vormt samen met de voorman een team en wordt ingezet op mooie en bijzondere projecten door het hele land. Onze groep monteurs bestaat uit een mooie mix van ervaren krachten en jong talent. Met je collega's monteer je niet alleen systeemplafonds en -wanden, je verricht ook allerlei vakkundig timmerwerk. Jullie werken aan verschillende grote en aansprekende objecten. Als visitekaartje van dit bedrijf, straal je uit waar het bedrijf voor staat; professionaliteit. Jij bent degene die uiteindelijk het werk maakt zoals het bedacht is. Je bent je daarvan bewust en zorgt er dus voor dat je een goede indruk achterlaat bij de klant. Het werk is heel afwisselend en als het project door jullie is afgerond ga je met een trots gevoel weer naar de volgende klus.

Samen met jouw voorman start je om 07:00 uur op het project. De voorman is er om je verder te helpen ontwikkelen, meer ervaring te krijgen en om je op te leiden. Misschien zit er zelfs een toekomst in als voorman. Samen zorgen jullie voor een goede uitstraling en secuur afgewerkte producten. Om 15:30 uur eindigt je werkdag. Het spreekt voor zich dat wanneer het werk er om vraagt het ook later kan worden. Maar wanneer het werk het toe laat, kan het ook voorkomen dat je eerder kan stoppen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever bestaat ruim 40 jaar. Zij zijn uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, plafonds, klimaatplafonds, exclusieve betimmeringen en complete interieurconcepten. Het is een familiebedrijf waar jij je snel thuis zal voelen. ''Waar anderen stoppen, gaan wij verder!' 'In 1976 zijn zij gestart als plafondspecialist. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in de productie en montage van systeemwanden (klimaat)plafonds, interieurbouw en complete interieurrealisatie. Dagelijks wordt er met 130 man gewerkt in vaste dienst aan bijzondere projecten zoals de renovatie van het Microsoft HQ, de Noord/Zuidlijn, Schiphol of Warner Bros.

Bij dit bedrijf is veel mogelijk, zij investeren graag in gemotiveerde kandidaten! De diversiteit aan producten waar mee gewerkt wordt is al een uitdaging op zich en zorgt voor een welkome afleiding. Iedereen binnen het bedrijf kent zijn verantwoordelijkheid en daardoor is er ook veel vrijheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau