Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit leuke bedrijf, gespecialiseerd in hout zoekt ter uitbreiding een nieuwe collega in het magazijn. In deze functie zoek je samen met je collega's de materialen bij elkaar. Dit kan hout zijn, maar ook plaatmaterialen. Jullie controleren de binnengekomen goederen, stapelen houtplaten op en maken deze klaar voor verzending. Ook zal je geregeld orders gaan picken, of laad/los jij producten met behulp van een heftruck. Het kan voorkomen dat het best druk is op de werkvloer, gelukkig houd jij je hoofd koel wanneer de situatie hierom vraagt. Je hebt voldoende mogelijkheden om stappen te maken binnen dit bedrijf wat het werken nog leuker maakt!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert een breed assortiment hout- en plaatmaterialen, bouwstoffen en afbouwproducten aan onder meer aannemers, timmerfabrieken en bouwbedrijven. Er werken ongeveer 30 collega's en iedereen gaat informeel met elkaar om. Er is tijd voor een lolletje maar er wordt ook hard gewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau