Luba Uitzendbureau

Metaalbewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Oosterhout
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze allround functie werk jij in dagdienst en begin je om 08.00 uur. Je werkt samen met 3 collega?s aan het repareren, onderhouden en vernieuwen van containers. Je gaat ook taken uitvoeren zoals slijpen, boren en assembleren van onderdelen. Om 17.00 uur zit jouw dag erop en ga je weer naar huis.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever bestaat ruim 80 jaar. Zij zijn een prettig familiebedrijf met oog en hart voor elkaar, ze zijn mensgericht en prestatiegericht. Je komt te werken op een prettige werkplek, ze hebben een mooi kantoor en salaris dat past bij deze functie. Op vrijdagmiddag zitten ze samen in hun bar voor een gezellige (alcoholvrije) borrel om de week af te sluiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau