Luba Uitzendbureau

(Leerling) monteur binnendienst

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zevenhuizen
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur bij dit bedrijf ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de onderhouds- en revisiewerkzaamheden die je uitvoert aan pompen. Samen met je collega?s zorg je ervoor dat attracties in pretparken blijven draaien. Dat de melkpakken van de lopende band afkomen. En dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden. Elke pomp heeft een eigen uniek verhaal. Je hebt alle kennis en expertise in huis om het proces van onze klanten draaiende te houden. Continu werk je hier aan met een team. Je hebt je eigen werkplek en gereedschap. Je maakt écht het verschil en wat je doet is belangrijk.

Over het bedrijf

Dit bedrijf waar je komt te werken heeft één passie en dat is de Rotating Equipment van de klant onderhouden en repareren. Ze zijn een specialist in het repareren en reviseren van elektromotoren, motor reductoren, tandwielkasten, pompen en gas- en stoomturbines. Jij past bij dit bedrijf als je een no-nonsens type bent en je in teamverband wilt werken. Er heerst een persoonlijke en informele werksfeer. Ze zijn gevestigd in Zevenhuizen. Er is een parkeerplaats aanwezig en er is op 5 minuten loopafstand een bushalte.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau