Tata Steel

Projectmanager Grondstoffenlogistiek

Details van de functie

Logo Zoek jij als projectmanager een uitdaging waarin je niet alleen bezig bent met het organiseren van projecten, maar ook technisch betrokken bent?

Wat ga je doen?

Vanuit je rol als Projectmanager ben je betrokken bij alle installaties in het proces van de grondstoffenlogistiek (GSL). Denk hierbij aan installaties als transportbanden, wielgravers en loskranen. Dit zijn zeer belangrijke installaties om de continuÔteit in het productieproces te garanderen.

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de projecten bij technische beheer (TBE) organisatie. Jouw focus ligt name de OPEX projecten. Jij kunt op verschillende manieren en in verschillende projecten invulling geven aan jouw rol. Zo vallen onder jouw werkzaamheden o.a.:
 • Het organiseren en vormgeven van projecten.
 • Het prioriteren van de projecten en het opstellen van de aanvragen op basis van het jaarplan.
 • Het beheren van het budget, planning en uitvoering conform opdrachtstelling waarbij we werken volgens stilstandsmanagement en Integrale project aanpak.
 • Het brengen van technische inzichten bij de totstandkoming en uitvoering van projecten.

De projecten
Je hebt circa vijf projecten naast elkaar lopen waar jij van begin tot eind verantwoordelijk voor bent. Deze projecten variŽren in budget en zijn jaarlijks in totaliteit zo?n ťťn tot twee miljoen euro waard. Jij krijgt de volledige vrijheid om je projecten in te richten in samenspraak met de technische beheer afdeling. Kortom, een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en diversiteit in (complexe) techniek!

Herken jij jezelf hierin?

Wegens de complexe technische aard zoeken wij een kandidaat die inhoudelijk op de hoogte is van techniek en industriŽle processen. Daarnaast:
 • Beschik jij minimaal over een bachelor diploma in een technische richting.
 • Ben je in staat projecten binnen planning en budget te realiseren.
 • Heb je ervaring met projectmanagement methodieken of ben je bereid dit te leren.
 • Ben je enthousiast om projecten van begin tot eind op te pakken.
 • Ben je een teamspeler en heb je in grote mate probleemoplossend vermogen.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring en tussen de EUR 3.400,- en EUR 6.500,- bruto per maand is.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team
Jij komt te werken in het stafteam, direct onder de onderhoudsmanager. Afhankelijk van de aard van de projecten heb je te maken met twee verschillende teams binnen beheer. De teams zijn divers en variŽren van kennisdragers tot jong vaklieden die momenteel opgeleid worden.

Jouw fabriek
Je komt niet zozeer te werken in een fabriek, maar meer op een groot buitenterrein waar alle ertsen en kolen opgeslagen liggen. Je bent veel buiten, weer of geen weer. Het voordeel is dat je ten opzichte van het werken in de fabrieken veel in de buitenlucht bent. Je werkt nauw samen met de andere twee onderhoudsteams binnen de GSL en diverse buitenfirma?s.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Sophia Dekker, Corporate Recruiter, telefoon [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een WhatsApp naar [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel