Luba Uitzendbureau

Verkeersregelaar

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Montfoort
4 juli 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als verkeersregelaar zorg jij samen met jouw collega?s ervoor dat het verkeer in goede banen wordt geleid. Tijdens bouwwerkzaamheden, infraprojecten en evenementen is het van groot belang om het verkeer te ondersteunen bij de tijdelijke route om zo een verkeerschaos te voorkomen. Je hoeft nog geen ervaring te hebben want je krijgt hier de kans om te groeien in de functie. Samen met jouw collega?s beschikken jullie over een groot verantwoordelijkheidsgevoel want je waarborgt de veiligheid van alle weggebruikers maar daarnaast verlies je natuurlijk je eigen veiligheid niet uit het oog.

Als verkeersregelaar ga je om met veel verschillende mensen. Dat vraagt om een flexibele instelling, mensenkennis en betrokkenheid. Weet je niet of dit iets voor jou is? Dan kan je toch reageren, want je zal eerst een dagdeel meelopen om te kijken of dit bij je past.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een jonge organisatie waar een open sfeer heerst en waar er wordt gewaardeerd wat je doet. Ze werken met grote vaste partijen door heel Nederland die ze graag inzetten bij belangrijke evenementen of knooppunten. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en goede medewerkers worden beloond met het volgen van opleidingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau