Luba Uitzendbureau

Assistent teamleider warehouse

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als assistent teamleider in het warehouse ondersteun jij de teamleiders tijdens het logistieke proces. Je komt te werken in een horecagroothandel. De orderpickers en expeditie medwerkers werken altijd in shifts van 16:30 uur tot 01:00 uur. Jij werkt dus ook altijd in de avond en in de nacht. De teamleiders zullen jou helemaal meenemen in het logistieke proces en leren jou stapsgewijs alle leidinggevende skills om een top teamleider te worden!

In deze functie ben jij de spin in het web tussen de teamleiders en de medewerkers. De orderpickers zetten de bestellingen klaar en jij houdt er zicht op dat deze in een juist tempo verzameld worden. Dit doe je aan de hand van targets. Ook werk jij mee op de verzameling als het druk is en kunnen medewerkers met vragen bij jou terecht. Jij weet hier al geen ander antwoord op en helpt ze dan ook graag weer op weg. Gaat er iets niet goed? Jij schroomt niet om hier op de juiste manier iets van te zeggen en gaat hierin oplossingsgericht te werk. Jij hoeft je dus zeker niet te vervelen! Jij werkt nauwkeurig, bent stressbestendig en doet er alles aan om de chauffeurs op tijd te laten vertrekken naar de klanten!

In je eigen tempo krijg je alles te leren wat het nu écht inhoud om een goede teamleider te zijn. Dankzij jouw enthousiasme krijg jij je team lekker mee en zorg je voor verbinding. Samen staan jullie sterk!

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan voor de lange termijn
  • Uitzicht op een vast dienstverband en veel doorgroeimogelijkheden
  • Een goed startsalaris tussen 12 en 13 euro
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in een logistieke richting
  • Je bent in bezit van eigen vervoer
  • Leidinggevende ervaring is niet nodig, de drive om door te willen groeien is genoeg!
  • Jij hebt ervaring binnen de logistiek/warehousing

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is de meest Rotterdamse groothandel voor de horeca. Een echt familiebedrijf! Deze horeca groothandel is regionaal één van de grootste en levert alle producten aan de horecabranche. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau