Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ga je picken en controleer je de diverse uitgaande goederen en maakt deze verzendklaar. Daarnaast heb je ook je dagelijkse voorkomende werkzaamheden in een magazijn zoals het opruimen van inkomende goederen en locaties toewijzen. Verder assisteer je bij de toewijzing van goederenlocaties en (her)inrichting van het magazijn. Kortom, een baan met afwisseling!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is naast een moderne vakgroothandel in hygiŽne- en veiligheidsoplossingen een typisch no-nonsense Zaans familiebedrijf, opgericht in 1931. Het team bestaat uit zo?n 80 medewerkers. Het bedrijf denkt mee en vooruit met haar B2B klanten en adviseert en innoveert in de breedste zin des woords. Het assortiment bestaat uit schoonmaakmiddelen, - materialen, professionele reinigingsapparatuur, bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en zo veel meer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau