Luba Uitzendbureau

Operator productie

  • Vacature
  • Noord-Holland
IJmuiden
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij als productieoperator hebt de verantwoordelijke taak om er voor te zorgen dat de materialen die nodig zijn voor het proces klaar liggen voor gebruik. Het eindproduct wat hier vervolgens van wordt gemaakt, wordt door jou uitvoerig getest aan de hand van werkinstructies en specificaties. Het is belangrijk dat dit proces gebeurt in een veilige werkomgeving en je legt de werkzaamheden stil als er onveilige situaties ontstaan. Onder jouw functie vallen ook technische vaardigheden zoals het verrichten van standaard bedienings- en/of (de)montagewerkzaamheden, zowel handmatig als met behulp van bedieningspanelen. Je meldt bijzonderheden aan de machine Operator of (assistent) Shiftleider. Bij storingen afhankelijk van de moeilijkheidsgraad probeer je deze op te lossen of je schakelt de hulp van de technische dienst in. Tot slot voer je eerste lijn onderhoud aan de machines uit.

De werktijden zijn van 06.00 ? 14.30 uur (inclusief lunchpauze) of van 14.00 ? 22.30 uur (inclusief avondpauze).

Momenteel werkt het bedrijf in 2-ploegendienst. Dit kan in de toekomst veranderen naar 3- of 5-ploegendienst.

Wat wij bieden

  • Werken in een 2-ploegendienst
  • Werken binnen een modern bedrijf met innovatieve materialen
  • Werken in een schone en stille werkomgeving

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een mbo-diploma op minimaal niveau 2 richting de techniek (werktuigbouw, offshore, vliegtuigbouw of een vergelijkbare richting).
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als machine operator
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is 's werelds eerste en toonaangevende fabrikant van volledig verlijmde thermoplastische composietbuizen. De lichtgewicht, zeer sterke en corrosiebestendige composietbuizen bieden kosten- en operationele voordelen bij onderzeese productie- en olieveld toepassingen. Het bedrijf is een spannende en diverse organisatie, met als doel om nieuwe TCP-technologieŽn in de energie arena te zetten. Bij deze organisatie maak je deel uit van de een energie transitie vanuit het hart. Van het bedienen van de traditionele offshore ontwikkelingen in de olie- en gas wereld tot de toekomstige ontwikkelingen in de CCUS en waterstoftransport.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau