Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Velserbroek
30 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor het zomerseizoen van juli t/m september zijn we op zoek naar de kandidaten die in de korte tijd bereid zijn om fulltime lekker te gaan werken. Samen met je collega's ben jij bezig met het inpakken, verpakken van de bollen en het voorbereiden van de orders. Jij staat aan een draaitafel en doet de de ingepakte bollen in een doos/krat, afhankelijk van de opdrachtgever. Soms moet jij er voor zorgen dat de machine tijdig aangevuld wordt. Zijn de stickers op of is er een storing dan moet jij het aangeven bij jouw leidinggevende. Jij werkt samen met andere collega's die jou kunnen helpen als het nodig is.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in bloembollen. Zij exporteren bloembollen naar landen binnen Europa, maar ook naar het Verre Oosten, en de Verenigde Staten. Zij leveren verpakte bloembollen aan tuincentra, supermarktketens, doe het zelf- en postorderbedrijven.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau