Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een full time magazijnmedewerker. In deze afwisselende functie ga jij full time aan de slag in dagdienst. Jouw werkzaamheden zijn het laden en lossen van containers, het controleren van artikelen die binnenkomen in het magazijn, zorgen voor opslag van artikelen in het magazijn, uitvoeren van tellingen en controles en het inpakken van goederen. Je gaat aan de slag in dagdienst en de werktijden zijn in overleg.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf gespecialiseerd in tassen en rugzakken. Vroeger zijn ze begonnen als leerlooierij en nu zorgt jou toekomstige werkgever al meer dan 130 jaar voor nieuwe ontwerpen van tassen en rugzakken. De stylistes zijn dagelijks bezig met een nieuw ontwerp, dit wordt verkocht en jij bent diegene die ervoor zorgt dat de klanten de juiste bestelling binnen krijgt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau