Technische Unie B.V.

Verkoopmedewerker (parttime 24-uur) Amsterdam

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Bijbaan
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
8 juni 2022
30 september 2022

Details van de functie

Logo Enthousiast, klantgericht en commercieel. Dat zijn woorden die jou goed omschrijven. Als Verkoopmedewerker in onze winkel is geen dag hetzelfde en dat maakt het nou juist zo leuk! Iets voor jou? Dit is je kans. Lees snel verder en krijg een beeld bij wat het werk in onze winkel inhoudt.

Je baan
Samen met je collega’s sta je elke dag met een glimlach klaar voor jouw klanten. Technische Unie is een technische groothandel en onze zakelijke klanten kun je daarom met regelmaat ontmoeten in de winkel. Jij gaat daarom een stap verder want zodra je klanten herkent weet jij als geen ander wat ze eventueel nodig kunnen hebben. Je bent proactief, zorgt altijd voor het juiste advies en ontzorgt je klant.
Iedere dag zie jij het als een uitdaging om het divers bestand aan klanten nog beter te kunnen helpen. En samen met het team zorg je dat de winkel altijd opgeruimd en netjes is zodat klanten makkelijk artikelen en acties kunnen vinden.
Continu ontwikkelen, dat is wat je wilt! Je wilt groeien in je rol en bent leergierig om je kennis over het divers assortiment up to date te houden. Ons assortiment bestaat uit elektrotechnische, sanitaire en verwarmingsproducten. Je hebt interesse om in deze branche te werken en misschien ook al wat ervaring. En alles wat je nog niet weet…. Dat leer je bij ons.

Je profiel
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau
  • Je bent commercieel ingesteld, als je al wat winkelervaring hebt opgedaan is dat een pré maar anders heb je volle energie om het vak te leren
  • Je bruist van energie, bent hands-on, brengt sfeer en wil lekker aan de slag met een leuk team!

Wat bieden wij
Bij Technische Unie, de grootste technische groothandel van Nederland, staat jouw ontwikkeling centraal. Samen met ruim 2.000 collega’s vorm jij het hart van ons bedrijf. Iedereen staat altijd met elkaar in verbinding. Nog voordat je bij ons begint start je met een (digitaal) inwerkprogramma waardoor je Technische Unie snel leert kennen. Eenmaal ingewerkt krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om je werk uit te voeren. Professioneel, gedreven, leergierig, gezellig, sociaal en open, dat is de sfeer bij Technische Unie. We werken hard, vinden gelijke kansen voor iedereen belangrijk en hebben humor.

Wij zijn niet voor niets al vijf jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer en daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij. Wij bieden je een uitgebreid pakket aan van 25 verlofdagen + 12 ATV-dagen obv een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, goed pensioen, korting op bedrijfsfitness en alle producten die we verkopen. Maar ook een jaarlijks event voor het hele gezin, opleidingen, fietsplan, aandelen opties, winstuitkering, etc. Goed zorgen voor onze collega’s is belangrijk, vandaar dat wij alles tot in de puntjes voor je hebben verzorgd.

Meer informatie:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Remco Pontman (Manager Servicecentrum) te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.