Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Goirle
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze diverse functie verricht je logistieke werkzaamheden zoals het laden en lossen van vrachtwagens, magazijninslag en -uitslag en het bevoorraden van de productie afdelingen. Je bent zowel op de hef-/ als reachtruck werkzaam met het lossen, ontvangst en magazijninslag van inkomende goederen. Dankzij jou worden de pakbonnen en administratief verwerkt en de inkomende goederen gecontroleerd op juistheid. Aan de hand van de pakbonnen maak je de verzending gereed. Lokaliseren, identificeren (labelen) en opslaan van diverse goederen en beheren van de voorraadlocaties behoort ook tot jouw takenpakket. Tot slot voer je alle interne goederentransporten uit en de administratieve verwerking ervan.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in engineering, matrijsbouw, spuitgieten, TSG en assemblage van behuizingdelen en technische componenten uit kunststof. Ze zijn actief in verschillende markten met hoge eisen aan kunststofdelen. Denk aan de luchtvaart, medische apparatuur en industriŽle apparatuur. Je komt terecht in een klein team met een harde werkers mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau