Luba Uitzendbureau

Logistiek co÷rdinator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek co÷rdinator ben je het kloppend hart van het magazijn. Samen met je collega?s zorgen jullie er dagelijks voor dat de productieafdeling ongestoord hun werk kunnen doen. Om te zorgen dat de eindproducten op tijd van de band afrollen en tijdig in de supermarkten liggen, moeten hiervoor vele processen op elkaar worden afgestemd. Zo is het belangrijk dat jij het overzicht bewaart op het dagelijkse productieplan, goed prioriteiten kan stellen en zorgdraagt dat de producten op de juiste volgorde zet volgens picklijsten van de productielijnen en de processen in kaart brengt, analyseert, knelpunten signaleert en het opstellen van een verbeterplan. Maar draag je ook zorg voor het voorraadbeheer waarbij je de tellingen bijhoudt en de houdbaarheid van de producten bewaakt. Je werkt met verschillende systemen en het is van belang dat jij hierin snel kan schakelen en verbanden kan begrijpen, maar met jouw expertise met logistieke systemen is dat geen probleem! Daarnaast communiceer je zowel met interne afdelingen (bedrijfsbureau, productie) en externe klanten (leveranciers, transporteurs) om bijvoorbeeld vertragingen en afwijking tijdig te signaleren en hierop tijdig te kunnen anticiperen. Ga jij deze leuke en afwisselende uitdaging aan?!

Over het bedrijf

Werken bij dit grote familie productiebedrijf betekent dat jij in een team terecht komt waar een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en ▒ 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer. Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Als je op contract gaat bij het bedrijf krijg je extra voordelen: Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening en een collectieve verzekering. een gratis sport abonnement en omdat het bedrijf het belangrijk vindt dat je je blijft ontwikkelen, hebben ze een eigen Campus. Hier kun jij je door middel van een training of opleiding jezelf verder ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau