Luba Uitzendbureau

Warehouse medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
30 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij, als de nieuwe warehouse medewerker van jouw toekomstige werkgever in Eindhoven, ben je een belangrijke schakel intern en verantwoordelijk voor het uitvoeren van taken in een van de logistieke processen: Inbound. Dankzij jullie loopt de productie door en ontvangt de klant tijdig het juiste product. Samen met het team, zijn jullie verantwoordelijk voor de controle en verwerking voor alle binnenkomende goederen. Bij ontvangst van de goederen controleer jij de pakbon op aantallen. Klopt alles? Dan boek je de binnengekomen producten in SAP. Als Wanneer alle producten zijn ingevoerd, verplaats jij met een reachtruck de goederen naar de juiste afdeling, waar de producten omgepakt en verpakt. Je controleert op kwaliteit en voorziet de goederen/materialen van de juiste label en maakt interne transportdocumenten aan. Natuurlijk krijg jij ook te maken met een stukje uitgaande goederen en ondersteunt bij de voorraadbeheer.

Over het bedrijf

Deze snelgroeiende organisatie is ambitieus en jij kan daar een onderdeel van zijn. Zij produceren technische onderdelen, zoals bijv. printplaten, voor allerlei machines. Kwaliteit en innovatie staat zodoende hoog in het vaandel. Zij hebben op het industrieterrein Esp meerdere panden die allemaal goed bereikbaar zijn (zowel met eigen vervoer als met OV) en er is volop gratis parkeergelegenheid. De werkruimtes zijn prettig verlicht, er komt voldoende daglicht naar binnen én de temperatuur intern is constant, dit zodat de producten de juiste temperatuur hebben. Met andere woorden: een prettige werkomgeving! Het internationale karakter van het bedrijf komt onder andere naar voren in de interne voertaal, die is namelijk Engels, daarmee samen hangt dat een diversiteit aan mensen werkt. Ook aan de innerlijke mensen wordt gedacht: er is een ontwikkelingscampus zodat je je blijft ontwikkelen, maar ook in de kantine zijn lekkere maaltijden beschikbaar waar je voor de lunch of avondeten mag aanschuiven. Met andere woorden: een werkgever die er alles aan doet om jou zo goed mogelijk te faciliteren je werk te doen. Hier wil jij toch werken?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau