Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als logistiek medewerker maar het idee van een groot magazijn waar je de hele dag pallets gaat verplaatsen moet je gelijk uit je hoofd zetten. Jouw toekomstige werkgever assembleert namelijk printplaten. Deze printplaten bestaan uit kleine onderdelen. Jij zorgt er voor dat je collega's van de assemblage aan de slag kunnen. De orders die je gaat picken bestaan uit kleine onderdelen die nog het meest lijken op lego bouwstenen. Aan de hand van een lijst maak je orders klaar. Ook houd jij je bezig met de ontvangst goederen en het netjes houden van het magazijn. Het is absoluut geen zwaar werk. Het is erg belangrijk dat je precies en nauwkeurig kunt werken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf dat printplaten assembleert. Je vervult een uitvoerende functie binnen het magazijn en je maakt deel uit van een team van 5 logistiek/magazijn medewerkers. De sfeer binnen het team is goed en dat merk je aan het feit dat er veel collega's zijn die al jaren bij het bedrijf werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau