Luba Uitzendbureau

Customer service medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als customer service medewerker ken je de klanten als geen ander, denkt met ze mee, adviseert en overtuigt de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten, zowel telefonisch, per e-mail als ook voor bezoekers op de locatie. Je zorgt voor een gastvrije ontvangst, informeert duidelijk en correct en zorgt voor de juiste doorgeleiding naar de collega?s. De klanten stel je op de hoogte van de levertijden, nadat je dit gecheckt hebt bij de planners. Je vertaalt de behoefte en wensen van de klant naar de interne organisatie en zorgt ervoor dat andere afdelingen hieraan hun bijdrage leveren. De orders die binnen komen neem je aan en verwerk je in het ERP systeem. Door jouw goede relatie met de klant weet je wat de klant wil en je vertaalt dit, eventueel samen met je collega?s naar interne verbeteringen en oplossingen. Kortom dankzij jou zijn de klanten tevreden en blij!

Wat wij bieden

  • Rechtstreeks dienstverband bij jouw toekomstige werkgever
  • Functie voor 40 uur per week in de dagdienst (ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar, dan is dit ook bespreekbaar)
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en voldoende kennis om klanten te kunnen adviseren.
  • Beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engels taal
  • Je bent commercieel sterk

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in engineering, matrijsbouw, spuitgieten, TSG en assemblage van behuizingdelen en technische componenten uit kunststof. Ze zijn actief in verschillende markten met hoge eisen aan kunststofdelen. Denk aan de luchtvaart, medische apparatuur en industriŽle apparatuur. Je komt terecht in een klein team met een harde werkers mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau