Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker - vakantiekracht

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Leiden
29 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen dit bedrijf zijn er meerdere afdelingen waar jij magazijnmedewerker terecht kan deze zomer. Waar je terecht komt hangt net af van jouw interesses, specialiteiten en ervaringen. Hierdoor heb je altijd een werkplek die bij jou past.

In de rol van magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het versoepelen van het proces van dit magazijn. Zo verwerk jij de nieuw binnengekomen producten en geef je ze een juist plekje. Dit kan met een pompwagen of met de hand gebeuren. Als je hier klaar mee bent, ga je de bestelde orders verzamelen voor verschillende klanten. Deze nieuwe orders verpak jij zodat ze klaar zijn om naar de klant te gaan. Jij bent dus dagelijks verantwoordelijk voor het logistieke plaatje van dit bedrijf.

Jij bent leergierig en een harde werker. Dit is een fysiek zware baan, maar daar ben jij niet bang voor.

Over het bedrijf

We werken samen met verschillende werkgevers, dus je kunt bijvoorbeeld iedere week ergens anders werken of juist bij één bedrijf blijven.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau