Luba Uitzendbureau

Commercieel binnendienst medewerker Frans

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit internationale bedrijf ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en accountmanagers. Jij krijgt een eigen klantenpakket en zorgt dat het gehele orderproces goed verloopt. Je boekt orders in, bekijkt of de artikelen op voorraad zijn en gaat vervolgens over tot uitlevering. Dit doe je allemaal in Microsoft Dynamics. Dat is een uitgebreid systeem wat met Excel communiceert. Je gaat je daar helemaal in verdiepen, want het zijn soms flinke puzzels. Daarbij krijg je ook veel vragen van klanten over leveringen, voorraad, prijzen en voorwaarden. Uiteraard komen er ook soms klachten voor die jij op een juiste manier afhandelt. Geen vraag is te gek en je probeert de klant altijd op de juiste manier te helpen.

De producten worden over de hele wereld geleverd. Op dit moment zoeken ze iemand voor de Franstalige afdeling welke werkt voor de Belgische en Franse klanten.

Mocht je net zijn afgestudeerd en nog niet veel ervaring hebben, dan willen we je vragen om toch te reageren. Er zijn mogelijkheden om intern opgeleid te worden!

Over het bedrijf

Je wordt onderdeel van een internationale organisatie welke een flinke groei doormaakt! Ze produceren en verkopen de beste merken woonaccessoires en kerstartikelen. Ze staan voor innovatie, creativiteit en kwaliteit. Jouw kantoor grenst aan de showroom waar alle artikelen worden gepresenteerd. Daarbij lunch je met je collega's in de kantine waar je voor een lage prijs heerlijke dingen kan kopen! Van pannenkoeken tot kipsalade. Als je energie nog niet op is aan het einde van de dag, kan je lekker gaan sporten met collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau