Tata Steel

Onderhoudstechnicus Werktuigbouwkunde Coated Products

Details van de functie

Logo Jij gaat aan de slag met de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van installaties waar hoogwaardig staal wordt verzinkt in welke misschien wel jouw toekomstige auto wordt verwerkt!

Wat ga je doen?

In deze rol houd jij je met name bezig met het planbare onderhoud van de verschillende installaties dat tijdens stilstanden wordt uitgevoerd. Je bent niet alleen betrokken bij de uitvoering van deze werkzaamheden maar ook bij de voorbereiding en de nazorg. De installaties zijn zeer gevarieerd, waar jij als techneut je kennis op los kan laten. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het wisselen van water gekoelde ovenrollen tot het reviseren van de luchtmessen welke de zinklaagdikte moet beheersen.
 • Als installatietechnicus ben je onderdeel van een werktuigkundig team dat zich ontfermt over de diverse installaties bij heel Coated Products (CPR).
 • De werkzaamheden worden, onder normale omstandigheden, in dagdienst uitgevoerd. Daarnaast verhelp je storingen en loop je eens in de vier weken een week consignatiedienst.
 • Je hebt een grote mate van veiligheidsbesef en zelfstandigheid.
 • Je bedient bovenloop (montage)kranen, heftrucks en dergelijke (uiteraard na de noodzakelijke opleidingen) en een verscheidenheid aan gereedschappen.

Wat het voor jouw uitdagend maakt?
 • Je komt terecht in een team bestaande uit 8 personen onder leiding van een teamleider. Binnen het team heerst een goede sfeer en staat samenwerking hoog in het vaandel. Mede hierdoor is flexibel werken een mogelijkheid.
 • Door de verscheidenheid aan geplande stilstanden en het oplossen van storingen is geen week het zelfde.
 • CPR bestaat uit relatief nieuwe productielijnen met moderne technieken waar je werkt aan installaties die waarde toevoegt aan producten die rechtstreeks naar de verschillende klanten gaan.

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang. Ook krijg jij energie van oplossingsgericht werken en ben jij een doorzetter. Daarnaast:
 • Ben je in het bezit van een mbo -3 diploma richting werktuigbouwkunde. Daarnaast ben jij bij voorkeur bereid om jouw diploma mbo-4 bij ons te behalen.
 • Zijn communiceren, overleggen en informeren eigenschappen die bij je passen.
 • Kun je goed in team verband werken, maar ben je ook in staat om zelfstandig je werk voor te bereiden.
 • Ben je bereid om mee te draaien in het consignatiedienst rooster. Dit is eens in de vier weken.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris van max. EUR3.792,- op basis van je opleiding en ervaring. Bij goed functioneren groeit je salaris ieder jaar.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:
In deze functie ben jij werkzaam in een team met 7 andere collega monteurs en een teamleider. Jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de diverse installatie bij CPR. Binnen het team heerst een goede sfeer en staat samenwerking hoog in het vaandel.

Jouw fabriek:
Coated Products bestaat naast meerdere dompelverzinklijnen, uit een verflijn en een logistiek servicecenter. Rollen staal van de Koudbandwalserij worden bij Coated Products verwerkt tot de wensen van diverse externe klanten, voornamelijk da automotive en bouwindustrie.

Dit gehele gebied behoort tot jouw werkterrein, tevens heb je de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats.

Solliciteren of meer weten?

Wil jij graag diversiteit in je werkzaamheden? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan telefonisch of via Whatsapp contact op met Jerina Boer op telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel